top of page
Sky Background.jpg

153 Faces of our Community

நமது சமுதாயத்தின் 153 முகங்கள்.

பட்டதால் பிரிந்தாலும் நாம் அனைவரும் வேளாளர்களே!!! 

  1. Agamudaiya Vellalar - அகமுடைய வேளாளர்

  2. Agaram Vellan Chettiyar - அகரம் வெள்ளாஞ் செட்டியார்

  3. Achukarai Vellalar - அச்சுக்கரை வேளாளர்

  4. Arisikara Vellalar - அரிசிக்கார வேளாளர்

  5. Arumbu kootram Vellalar - அரும்புக்கூற்றம் வேளாளர்

  6. Anuppa Vellalar - அனுப்ப வேளாளர்

  7. Ariya Vellalar - ஆரிய வேளாளர்

  8. Aathi Saiva Vellalar - ஆதி சைவ வேளாளர்

  9. AaruNaatu Vellalar - ஆறு நாட்டு வேளாளர்

  10. Aandi pandaaram - ஆண்டிப் பண்டாரம்

  11. Arcot Vellalar - ஆற்காட்டு வேளாளர்

  12. Isai Vellalar - இசை வேளாளர்

  13. Irurotti Vellalar - இருரொட்டி வேளாளர்

  14. Ilaiya Vellalar - இளைய வேளாளர்

  15. Illathu Pillaimar - இல்லத்துப் பிள்ளைமார்

  16. Ila Vazhai Vellalar - இளவாழை வேளாளர்

  17. Hindu Sivamatham Vellalar - இந்து சிவமதம் வேளாளர்

  18. Eecha Mottai Vellalar - ஈச்ச மொட்டை வேளாளர்

  19. Ezhuva Pillaimar - ஈழுவப்பிள்ளைமார்

  20. Udaiyar - உடையார்

  21. UuthuNattu Vellalar - ஊத்து நாட்டு வேளாளர்

  22. UutruVala Nattu Vellalar - ஊற்று வளநாட்டு வேளாளர்

  23. Eruthu Mattu Vellalar - எருது மாட்டு வேளாளர்

  24. Eravanar - ஏரவணர்

  25. ElurNattu Vellalar - ஏழூர் நாட்டு வேளாளர்

  26. ElaraiNattu Vellalar - ஏழரை நாட்டு வேளாளர்

  27. ElaiNattu Vellalar - ஏழை நாட்டு வேளாளர்

  28. Olliyur Vellalar  - ஒள்ளியூர் வேளாளர்

  29. Okkaliga Vellalar  - ஒக்காலிக வேளாளர்

  30. O.P.S. Vellalar - ஓ.பி.எஸ் வேளாளர்

  31. Oothuvaar - ஓதுவார்

  32. karamaathi Vellalar - கரமாத்தி வேளாளர்

  33. karuneegar - கருணீகர்

  34. Karuneega Vellalar - கருணீக வேளாளர்  

  35. Karaiyan Vellalar - கரையான் வேளாளர்

  36. Kaviraayar - கவிராயர்

  37. Kaniyakumari Vellalar - கன்னியாகுமாரி வேளாளர்

  38. Kani (or) Kaniga Vellalar - கனி (அ) கனிக வேளாளர்

  39. kaniyar (or) panikkar - கணியர் (அ) பணிக்கர்

  40. Kappu Katti Vellalar - காப்புகட்டி வேளாளர்

  41. kaanattu Vellalar - கானாட்டு வேளாளர்

  42. kaaniyalar Vellalar - காணியாளர் வேளாளர்

  43. kaara Vellalar - காரா வேளாளர்

  44. kaaralan - காராளன்

  45. kaaraikattu Vellalar - காரைக்காட்டு வேளாளர்

  46. Kaarkatha Vellalar - கார்காத்த வேளாளர்

  47. Kavuthiyar - காவுதியர்

  48. krishthuva Vellalar - கிருஸ்துவ வேளாளர்

  49. keeraikaara Vellalar - கீரைக்கார வேளாளர்

  50. kuga Vellalar  - குகவேளாளர்

  51. kodikara Vellalar  - கொடிகார வேளாளர்

  52. Kuppi Chetty vellalar - குப்பி செட்டி வேளாளர்

  53. Kurinji Vellalar - குறிஞ்சி வேளாளர்

  54. Kurumba Vellalar - குறும்ப வேளாளர்

  55. kerala Mudaliar -கேரள முதலியார்

  56. Kongu Vellalar - கொங்கு வேளாளர்

  57. Kongu Vellala Gownder - கொங்கு வேளாள கவுண்டர்

  58. Kongu Chettiyar - கொங்கு செட்டியார்

  59. Kodikaal Vellar - கொடிகால் வேளாளர்

  60. Kodumpuzhai Vellalar - கொடும்புழை வேளாளர்

  61. KondaKatti Vellalar  - கொண்டகட்டி வேளாளர்

  62. Konthala Vellalar  - கொந்தல வேளாளர்

  63. Konthagai Vellalar - கொந்தகை வேளாளர்

  64. Kottai Vellalar - கோட்டை வேளாளர்

  65. Kottai Pillaimar - கோட்டை பிள்ளைமார்

  66. Konattu Vellalar - கோனாட்டு வேளாளர்

  67. Kaikolar - கைக்கோளர்

  68. Gurukan (or) Thambiraan - குருக்கன் (அ) தம்பிரான்

  69. Sangu Vellalar - சங்கு வேளாளர்

  70. Sanguththali - சங்குத்தாலி வேளாளர்

  71. Savalakula Vellalar - சவளகுல வேளாளர்

  72. Samba Vellalar - சாம்ப வேளாளர்

  73. SamyaNattu Vellalar - சாம்ய நாட்டு வேளாளர்

  74. Sithikkattu Vellalar - சித்திக் காட்டு வேளாளர்

  75. Sirukudi Vellalar - சிறுகுடி வேளாளர்

  76. Silambikaara Vellalar - சிலம்பிக்கார வேளாளர்

77.  Silampani Vellalar - சிலம்பணி

       வேளாளர்

78. Sinthi Vellalar - சிந்தி வேளாளர்

79. Seekudi Vellalar - சீர்குடி வேளாளர்

80. Seerpoosi Vellalar - சீர்பூசி வேளாளர்

81. Sengunthar - செங்குந்தர்

82. Senkadi Vellalar - செங்கடி வேளாளர்

83. Chetti (or) Chettiyar - செட்டி (அ) செட்டியார்

84. Senthalai Vellalar - செந்தலை வேளாளர்

85. SembiNattu Vellalar - செம்பி நாட்டு வேளாளர்

86. Sembainattu Vellalar - செம்பை நாட்டு வேளாளர்

87. Sembon Vellalar - செம்பொன் வேளாளர்

88. Sembon Nattu Vellalar - செம்பொன்நாட்டு வேளாளர்

89. Sembiya Nattu Vellalar - செம்பிய நாட்டு வேளாளர்

90. Serakula Vellalar - சேரகுல வேளாளர்

91. Senaikula Vellalar - சேனைக்குல வேளாளர்

92. Senai Thalaiva Vellalar - சேனைத் தலைவ வேளாளர்

93. Sozhavaram Chettiyar - சோழவரம் செட்டியார்

94. Saiva Vellalar - சைவ வேளாளர்

95. Saivakula Vellalar - சைவக்குல வேளாளர்

96. Sozhiya Vellalar - சோழிய வேளாளர்

97. Sozhiya Chettiyar - சோழிய செட்டியார்

98. Thatchana Vellalar - தட்சண வேளாளர்

99. Thagavalai Kula Vellalar - தகவலைகுல வேளாளர்

100. Thavasi pillai -  தவசிப்பிள்ளை

101. Thuluva Vellalar - துளுவ வேளாளர்

102. Then Thisai Vellalar - தென்திசை வேளாளர்

103. Thenralai Vellalar - தென்றலை வேளாளர்

104. Thesigan, Thesigar, Oothuvar - தேசிகன் தேசிகர் ஒதுவார்

105.Thondai Mandala Muthanmai Vellalar - தொண்டை மண்டல முதன்மை வேளாளர்

106. Thondai Mandala Saiva Vellalar - தொண்டை மண்டல சைவ வேளாளர்

107. Thondai Mandala Vellalar - தொண்டை மண்டல வேளாளர்

108. Nayinaar - நயினார்

109. Narambu Katti Vellalar - நரம்புக்கட்டி வேளாளர்

110. Narkudi Vellalar - நற்குடி வேளாளர்

111. Nanjil Vellalar - நாஞ்சில் வேளாளர்

112. Nanjil Mudali - நாஞ்சில் முதலி

113. Nanjil Nattu Vellalar - நாஞ்சில் நாட்டு வேளாளர்

114. Naar Kaati Vellalar - நார்காட்டி வேளாளர்

115. Naalur Vellalar - நாலூர் வேளாளர்

116. Narpathirendur Thuluva Vellalar - நாற்பத்திரண்டூர் துளுவ வேளாளர்

117. Nankudi Vellalar - நன்குடி வேளாளர்

118. Nemi Nagar Vellalar - நேமிநகர் வேளாளர்

119. Pathinettu Manthai enpathu naalur Sozhiya Vellalar -  பதினெட்டு மந்தை எண்பத்து நாலூர் சோழிய வேளாளர்

120. Panikkar - பனிக்கர் (பனிக்க வேளாளர்)

121.Pala Vellalar - பல வேளாளர்

122. Pavala Vellalar - பவள வேளாளர்

123. Pannirendar Chettiyar - பன்னிரெண்டார் செட்டியார்

124. PaniyurKotta Vellalar - பனையூர்கோட்ட வேளாளர்

125.Baala Vellalar - பால வேளாளர்

126. Paanar - பாணர்

127. Pandiya Vellar - பாண்டிய வேளாளர்

128. Pookara Vellalar - பூக்கார வேளாளர்

129. Poonthamalli Vellalar - பூந்தமல்லி வேளாளர்

130. Poovalur Vellalar - பூவலூர் வேளாளர்

131. Podikara Vellalar - பொடிக்கார வேளாளர்

132. Ponnakarai Vellalar - பொன்னக்கரை வேளாளர்

133. Paiyur Vellalar - பையூர் வேளாளர்

134. Mangala Vellalar - மங்கல வேளாளர்

135. Maraikanda Vellalar - மறைகண்ட வேளாளர்

136. Malaikaanum Vellalar - மலைகாணும் வேளாளர்

137. Malaipandam Vellalar - மலைப்பாண்டம்

138.Mugaduththa Nattu Vellalar - முகடுத்த நாட்டு வேளாளர்

139. Muskuntha Vellalar - முசுகுந்த வேளாளர்

140. Moontru Nattu Naangu Vellalar - மூன்று நாட்டு நான்கு வேளாளர்

141. Moonur Vellalar - மூணூர்  வேளாளர்

142. Yogeeswarar - யோகீஸ்வரர்

143. Ranathinagiri Vellalar - ரத்தினகிரி வேளாளர்

144. Vayakattu Vellalar - வயக்காட்டு வேளாளர்

145.Vadakku Vaadi Vellalar - வடக்கு வாடி வேளாளர்

146. Vadathalai Vellalar - வடதலை வேளாளர்

147. Veerakodi Vellalar - வீரக்கொடி வேளாளர்

148. Veera Saivar - வீரசைவர்

149. Vellan Chetty (Chetty Pillaimar) - வெள்ளான் செட்டி (செட்டி பிள்ளைமார்)

150. Vetrilaikkara Vellalar - வெற்றிலைக்கார வேளாளர்

151. Vetpathur Vellalar - வேட்பத்தூர் வேளாளர்

152.Velar - வேளர்

153.Jetty - ஜெட்டி

Sky Background.jpg

FEDERATION OF International Mudaliar & Pillairmar Associations

Objects of the Federation

  • To be and to act as Federation  in the name of Federation of International Mudaliar Pillaimar                Associations

  •  To provide and aid to Societies & Associations for necessary Education, Social awareness,                     upliftment in status, ensure legal rights, under various laws.

  • To render all help and aid the Societies & Associations to enable for securing jobs and placements to deserving youths or those youths who with entrepreneurial zeal and favour start industrial, commercial, business institute or establishment.

  • To carry out conducive to economic and socio economic development of the Mudaliar Pillaimar welfare Societies & Associations for the welfare of its members.

  • To insist on discipline, law abiding nature and other moralities on the members of Societies and Associations of Mudaliars  & Pillaimars all over the world for lawful and moral conduct  in the society at large.

  • To provide means of social interaction among various Mudaliar Pillaimar Welfare Societies and Association for uplift of its members.

  • To hold or to arrange conventions and meetings for discussions on matters of Common interests of the members of the Associations and Societies.

  • To attend and render suggestions to the member Societies & associations on matters affecting the rights of its members and post them with information and notification of Government and other statutory bodies.

  • To insist on Proportional representation /reservations in public services to ensure upliftment of members as appropriate in respect of education, preparation for interviews etc.

  • To render if necessary technical expertise and other services to ensure upliftment of members as appropriate in respect of education, preparation for interview etc.

  • To represent collectively the commuters/members before the Government and other authorities on matters that may affect the members collectively, monetarily or otherwise, to press and take such steps as are found necessary in this regard.

  • To Raise funds by way of contributions subscriptions and other charges from the member Societies & Associations and others.

  • To do all such acts deeds and things as are incidental and conducive to the attainments of the above mentioned objects.

  • To work in co-ordination with likeminded neighbourhood bodies for common beneficial cause of members.

  • To purchase, acquire or take on lease or other means any buildings or sites or any other properties for the utility of the Association and the Furtherance of the objects.

  • To Co-operate with any other society, institutions or association having or in part similar or the same objects and aims as of this Association.

Sky Background.jpg

Other activities of the Federation include promotion of

  • Education

  • Literature

  • Religion

  • Charity

  • Social reforms

  • Arts and Crafts

  • Cottage Industry

  • Social Service

  • Cultural activities

  • Diffusion of Useful knowledge

  • Environment protection

  • Health Counselling and treatments

  • Education counselling and educational support

  • To render help to Agriculturists, Weavers, Businessmen’s in case of need

  • To commission and operate media, News Paper, Magazine, etc.

  • To augment help to Senior Citizens who are in homes

  • To organise coaching classes for aspirants of IAS, IPS, IRS, TNSPC Recruitments Teachers training

  • Apart from empowering students to gain enough knowledge to enable them to participate in all types of competitive examinations conducted by State and Central Governments.

  • Arrange “family get together” and tours for the benefit of all the members in the family to gain familiarity and to enjoy the leisure time.

  • Conduct cultural programmes like dance, drama, music etc of the family members to enjoy and to augment finance of the society.

Sky Background.jpg
FEDERATION OF IMPA.jpg
Sky Background.jpg

Gallery

Federation Meeting-1

Federation Meeting-2

Federation Meeting-3

Federation Meeting-4

Federation Meeting-5

bottom of page